Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Your Wish List
No Picture
Created 2017-08-26
Owner dccOtis3
Promotion level None
Title adidas Superstar Kern Zwart Sale nl
Description <a href="http://www.chapterun.nl/adidas-superstar-slip-on-schoenen-dames-duidelijk-onyx-grijs-duidelijk-onyx-grijs-wit-s76409.html"><img src="http://www.chapterun.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/o/c/octadwmns-166_1.jpg"/></a>

Het is pas eind februari en de <a href="http://www.chapterun.nl/">adidas Superstar Kern Zwart Sale nl</a> heeft al een opmerkelijke rendement gehad. Slimme samenwerkende inspanningen hebben bijgedragen tot de wedergeboorte van de klassieke shell-teen, en vandaag zien we nog een esthetische inspiratie, die direct uit de jaren 80 van de stijl komt. Deze 'Back In The Day' thema ziet de adidas Originals Superstar 80's een premium Bourgondische suède, terwijl geelwitte accenten een vintage gevoel geven aan de schelptand en de zool.

Vorig jaar kwam Rita Ora samen met <a href="http://www.chapterun.nl/adidas/adidas-superstar">adidas Superstar Wit Sale Nederland</a> en liet meteen een ongerepte 'Metal Toe' adidas Superstar 80s-pair zien die aanvankelijk werd gedacht als een samenwerking. Nu zien we de terugkeer van de esthetiek met deze "Gouden Folie" Superstar 80s uitsluitend voor de dames. Hier is de schelptand niet eens het eerste wat je aandacht trekt, omdat de Gouden Folie op de basisbotsingen afdrukken met een super zwart leer en suède doorheen. Het is een blik die we gezien hebben als een optie op NIKEiD, maar nu worden de drie strepen betrokken bij de metallische folie glans.

De <a href="http://www.chapterun.nl/adidas/adidas-superstar">adidas Superstar Duidelijk Onyx Grijs te koop</a> is sindsdien een cultureel icoon sinds Run DMC schreeuwde onze 'mijn adidas' 3 decennia geleden. De levensstijltendensen van dit model zijn zo dicht als ooit, net als in het afgelopen jaar hebben we de klassieke schelptoon gezien in een Metal Toe-uitvoering en een atmos-samenwerking die ons een gloed gaf in het donker snakeskin-esthetische. Nu is de bovenkant van de slang terug in dit nieuwe "Tribal Blue Snake" -paar. Met de textuurroute krijgt de fauxhuiddeksel een koningsblauw tintje, heel suède accentdopjes, die op de hak zijn en drie strepen om het witwit op de schelptand, de voering en de middelzool te helpen.

Fun-loving skateboardmerk Alltimers slaat deze lente op bij <a href="http://www.chapterun.nl/adidas/adidas-superstar">adidas Superstar Onyx Grijs outlet</a> voor een capsule-collectie, gemarkeerd door de Superstar Vulc. Het skate merk / crew leent hun handtekening vintage-geïnspireerde stijl aan de iconische shelltoe sneaker remodeled speciaal voor skateboarden, met een witte leren bovenkant met suede detailing en marine en oranje accenten. De kleurenschoen van de schoen is gemodelleerd na de Hogan, een vintage jaren '80 adidas sneaker. De Superstar Vulc wordt vergezeld van een kledingcollectie van Alltimers, waaronder een track jacket, shorts en t-shirts.

Van OG kijkt naar de vijftig tinten van Pharrell's Supercolor-pak, de adidas Superstar heeft al een beetje van alles gezien voor zijn jaarlijkse viering door <a href="http://www.chapterun.nl/adidas/adidas-superstar">adidas Superstar Wit Korting</a>. Nu ziet de iconische shelltoe sneaker nog een nieuwe versie, die lijkt te kijken naar een aantal van zijn suede-geconstrueerde broeders zoals de Campus, met een volle suède bovenkant. De luxe constructie houdt verband met de jaren 80-constructie van de Superstar, compleet met vlakke leren tong en off-white zool en shelltoe voor een authentieke oud-school look.
***Free Books*** You must be logged in to see link!

To borrow this Kindle Book please reply to this Kindle lending post. Include your name, email address and a courtious thank you for the Kindle lender taking their time to send you this Kindle book. Make sure you post the books you are willing to lend, this works by everyone sharing their Kindle books. Trading Kindle books makes the world a better smarter place, so do your part by listing the Kindle books your are willing to lend.