Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Your Wish List
No Picture
Created 2017-03-16
Owner aqqSaxon1
Promotion level None
Title Adidas Yeezy 350 Boost Online Bestellen
Description Изображение

Bent u klaar voor een nieuwe Adidas Yeezy 350 Boost Online Bestellen om te komen tot het einde van deze maand? De enige andere keer dat we het allemaal zwart Yeezy Boost dieptepunten gezien was tijdens de YEEZY Seizoen 1 te lanceren, maar nu hier is het in volle glorie. Slated retailers hit op 22 augustus het unieke Primeknit is bovenrug met een patroon de eerste introductie passen, maar het is gecamoufleerd door het gebruik van een veel donkerder. Het tabblad hiel vitrines de enige hints van rood gedurende een premie touch. Het is onbekend of adidas eindelijk een manier om de gebruikelijke witte volledige lengte Boost dempingssysteem op de bodem een ​​andere kleur te maken hebben, maar we zullen moeten afwachten.

De zwarte colorway van de Adidas Yeezy 350 Boost Crèmewit Kopen goedkoop zal release op 22 augustus 2015, volgens betrouwbare bron hichem.og. De all-black pair, die Kanye West is al gespot na de eerste onthullen in februari, neemt op een donkere geheel zwarte benadering als de seizoenen veranderen in de koelere herfst maanden.

Dus ... heb je de jouwe? De Adidas Yeezy 350 Boost Zonne Rood Groothandel vrijgegeven op honderden locaties, maar nog steeds mensen schreeuwen om een ​​paar van deze low-top gezellige boy sneakers. Degenen die in de winkel waren bij adidas Originals in Londen kreeg de verrassing van een life-time als Kanye West begroet fans die de lange lijnen en campouts trotseerden om een ​​paar van de op een na meest hyped release van 2015 veilig te stellen.

We zijn vrij zeker dat je waarschijnlijk geen release herinnering voor dit weekend grootste sneaker evenement nodig hebt, maar voor het geval je hebt geleefd onder een rots in de afgelopen maand, we zijn hier om u te vertellen. De Adidas Yeezy 350 Boost Beluga 50% Korting Lage dalingen morgen op zaterdag 27 juni bij geselecteerde adidas retailers wereldwijd. Wat zijn precies die "te selecteren" retailers.

Adidas is de officiële winkels die de Adidas Yeezy 350 Boost Staal Grijs lage prijzen op 27 juni zal vrijgeven bevestigd. Ten eerste zal adidas reserveringen exclusief verkrijgbaar via de adidas Bevestigd App op 25 juni voor het vlaggenschip retail locaties in New York, Chicago en Los Angeles te maken. In aanvulling op de release RSVP, zal adidas de Yeezy 350 Boost vrijkomt dertien adidas retail locaties over de hele naties (zie hieronder).
***Free Books*** You must be logged in to see link!

To borrow this Kindle Book please reply to this Kindle lending post. Include your name, email address and a courtious thank you for the Kindle lender taking their time to send you this Kindle book. Make sure you post the books you are willing to lend, this works by everyone sharing their Kindle books. Trading Kindle books makes the world a better smarter place, so do your part by listing the Kindle books your are willing to lend.